Sådan opsætter du webmail på Pofii cPanel: En trin-for-trin-guide 2023

2023-09-28 17:56:35
Performance-Optimized Fast Internet Integrations - POFII

Introduktion

E-mail er et vigtigt værktøj for enhver hjemmeside. cPanel, det populære kontrolpanel til webhosting, giver en funktionsrig webmail-grænseflade til at administrere din hjemmesides e-mailkonti. Denne guide fører dig gennem trinene til opsætning af webmail på Pofiis cPanel-brugerflade.

Få adgang til cPanel

Først skal du logge ind på din Pofii-konto. Fra dit dashboard skal du klikke på det relevante domæne og derefter klikke på 'Administrer'. Dette fører dig til cPanel-grænsefladen.

Opret en e-mailkonto

1. Naviger til e-mailkonti

På cPanel-grænsefladen skal du finde afsnittet "E-mail" og klikke på "E-mail-konti".

2. Opret en ny e-mail-konto

Klik på knappen "+ Opret". Du vil blive bedt om at udfylde detaljer som e-mail, adgangskode og lagerkvote. Udfyld disse oplysninger, og klik på "Opret".

Få adgang til webmail

1. Naviger til Webmail

Tilbage på cPanel-brugerfladen skal du finde afsnittet "E-mail" igen, men denne gang skal du klikke på "Webmail".

2. Få adgang til e-mailkonto

Du vil se en liste over dine e-mailkonti. Klik på "Check Email" ud for den e-mailkonto, du vil have adgang til. Dette fører dig til webmail-grænsefladen, hvor du kan administrere dine e-mails.

Afslutning

Med dette har du med succes opsat webmail til dit domæne på Pofiis cPanel. Du kan nu sende, modtage og administrere dine e-mails direkte fra cPanel-grænsefladen. Husk, at du kan oprette flere e-mailkonti, hvilket gør det nemmere at organisere din kommunikation.